mozaïekbankjes

Aan het begin van dit schooljaar heeft de werkgroep Kleurrijk Serena, de wijk en de kinderen van De Kleurenboom gewerkt aan het maken van zitelementen. Deze zijn gemaakt van mozaïeksteentjes die tijdens de mozaïekfabriek door de kinderen zijn losgemaakt en gewassen. Alle kinderen van De Kleurenboom en de bewoners uit de wijk hebben mooie ontwerpen gemaakt. Deze zijn terug te vinden op 4 zitelementen die zijn geplaatst in de wijk. Als cadeautje heeft De Kleurenboom ook een element gekregen, die feestelijk werd onthuld. Een heel leuk kleurrijk gebaar van de wijk! Dank je wel allemaal voor jullie hulp!

Actueel

ontruimingsoefening

Donderdagmorgen 8 maart hebben we de ontruimingsoefening gehouden in ons pand. Helaas werkte het weer niet echt mee, maar alle leerlingen en leerkrach ...
[lees verder]

mozaïekbankjes

Aan het begin van dit schooljaar heeft de werkgroep Kleurrijk Serena, de wijk en de kinderen van De Kleurenboom gewerkt aan het maken van zitelemente ...
[lees verder]

Ouderportaal ParnasSys

Heeft u al een kijkje genomen op het ouderportaal van ParnasSys? Hierlangs blijft u goed op de hoogte van o.a. de vorderingen van uw kind(eren)! Klik ...
[lees verder]