Ouderportaal en Parro

Ouderportraal ParnasSys
Scholen houden de gegevens van leerlingen bij in een leerlingvolgsysteem. Dat is in de wet zo geregeld. Onze school gebruikt hiervoor het systeem van ParnasSys. Het gaat om administratieve gegevens en informatie over de ontwikkeling van leerlingen. In het ouderportaal van ParnasSys kunnen ouders een gedeelte van deze informatie over hun kind(eren) inzien.

Inloggen Ouderportaal
Via deze link komt u direct op het ouderportaal van ParnasSys. Hier logt u in met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. De inloggegevens worden door school uitgegeven. Heeft u deze gegevens niet (meer), neem dan even contact op de ICT-coördinator Kim Silvius via k.silvius@dewaarden.nl of stuur een Parro berichtje.

Parro
Op De Arenberg maken wij gebruik van de communicatie app Parro. Via deze app worden groepsberichten verzonden, kunt u vragen stellen aan de leerkracht en de schoolkalender staat er in. Ook worden de 10-minutengesprekken via deze app ingepland.

Inloggen Parro
Zodra u een zoon of dochter op school hebt, krijgt u een koppelcode toegezonden. U kunt dan de Parro app downloaden en wordt zo gekoppeld aan de groep.
Heeft u de koppelcode opnieuw nodig of heeft u vragen, neem dan even contact op de met de ICT-coördinator Kim Silvius via k.silvius@dewaarden.nl.
U kunt voor vragen ook altijd terecht bij de helpdesk van Parro.