Teamleden

 Juf Angelique
Ik ben juf Angelique en ik geef les aan groep 1/2 A  op woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen staat juf Amber voor de klas en neem ik de tijd om extra aandacht te geven aan mijn kinderen, Bram, Jet en Floor en niet te vergeten mijn man Ferry. Ik ben juf sinds 1995. De eerste jaren heb ik in Rotterdam gewerkt, maar nu werk ik al heel wat jaren op de Arenberg. De meeste jaren heb ik in de groepen 1 en 2 gestaan. Maar ook de jaren dat ik in groep 8 stond waren erg leuk. Ik vind het werken met kinderen nog steeds heel erg bijzonder. Een glimlach toveren op een gezicht, een traan mogen drogen, een luisterend oor bieden, maar vooral heel veel mogen leren aan kinderen! Geen dag is hetzelfde of voorspelbaar.

 Juf Amber
Hallo, ik ben Amber Goedemans en woon in Bergen op Zoom samen met mijn vriend Mark. Na de pabo heb ik een tijd ingevallen op veel scholen bij veel stichtingen in West-Brabant terwijl ik de opleiding voor gymdocent en de master SEN volgde. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen in de invalpoule van stichting De Waarden. Nu werk ik vast op maandag en dinsdag op de Arenberg, de rest van de week sta ik op de Klaverhoek, ook in groep 1/2! Met veel liefde en plezier werk ik met deze jonge kinderen en elke dag ben ik blij met het plezier, eerlijkheid en de spontaniteit die de kinderen me geven. Zo is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten. Dit varieert tussen hardlopen, zwemmen en yoga. Daarnaast vind ik tv-series kijken via Netflix, werken in de tuin, lezen of genieten van het zonnetje op het terras een fijne bezigheid.

  Juf Rosemarie
Mijn naam is Roos (Rosemarie) Fasen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Wij wonen sinds 2008 in Prinsenbeek, daarvoor hebben we 6 jaar in Langeweg en 20 jaar in Zevenbergen gewoond. Kleuters zijn voor mij heel speciaal, het is heerlijk om te zien hoe zij ontdekken wat hun mogelijkheden zijn. Hun energie is onbeperkt en hun nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Iedere dag is vol nieuwe ontdekkingen, nieuwe avonturen en nieuwe bezigheden.  Ik beschouw het als mijn taak om een uitdagende, stimulerende omgeving te creëren waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Pas als zij zich op hun gemak voelen zullen ze tot ontwikkeling komen. Het is elke dag weer genieten.

 Juf Annemiek
Mijn naam is Annemiek Hendrikx-van Exsel, geboren in Zevenbergen. In 1974 heb ik mijn opleiding voor kleuterleidster afgerond en kon al snel beginnen op kleuterschool de Zeven Dwergen, gehuisvest in enkele noodlokalen midden in de in aanbouw zijnde wijk Krooswijk. Na enkele jaren kreeg de steeds groter wordende school een nieuw gebouw en een nieuwe naam ‘De Arenberg’. In 1976 ben ik getrouwd met Henk en hebben wij drie kinderen, Sanne, Liselotte en Daan en drie kleinkinderen, Lars, Jens & Tess. In december a.s. verwachten wij ons vierde kleinkind. Na de geboorte van onze oudste dochter ben ik drie dagen gaan werken. Al heel wat jaren werk ik met heel veel plezier in groep 1/2, de leeftijdsgroep waar mijn hart ligt. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, een spannend boek te lezen, op stap te gaan met onze kinderen/vrienden of gewoon lekker thuis zijn en te koken.

 Juf Bonnie
Hallo, ik ben Bonnie Farla. Ik woon in Zevenbergen samen met Richard en onze zoon en twee dochters. Na de Pabo heb ik een tijdje op een kinderdagverblijf gewerkt en heb ik veel ingevallen in Breda en omstreken. Zo ben ik op de Arenberg beland en gebleven. Ik heb in veel verschillende groepen gewerkt, maar nu sta ik met heel veel plezier voor groep 1/2. In mijn vrije tijd heb ik genoeg dingen die ik leuk vind om te doen. Zo geniet ik ervan om gezellige dingen te doen met vrienden en familie, maar ik vind het ook heerlijk om op de bank te liggen met een goed boek.

Juf Ingrid
Hallo, mijn naam is Ingrid van Maarschalkerwaard. Ik ben iedere woensdag in groep 1/2C. Als kind heb ik altijd in Zevenbergen gewoond. Voor mijn studie heb ik in Leiden en Eindhoven gewoond en heb daarna nog wat jaren in Zevenbergen gewoond. Sinds 2004 woon ik in Roosendaal en heb ik twee schatten van kinderen. In 2002 ben ik als juf begonnen op De Arenberg en nu werk ik inmiddels al 14 jaar op De Klaverhoek in Moerdijk. Inmiddels al tien jaar bij de kleuters en dat bevalt me erg goed, vandaar dat ik ook de woensdag erbij ben gaan doen.  In mijn vrije tijd houd ik erg van hardlopen, winkelen, uit eten en naar de sauna gaan. Een avondje uit met vrienden is ook altijd erg gezellig.

 Juf Machteld
Mijn naam is Machteld Dietz en dit wordt mijn derde schooljaar op de Arenberg. Sinds mijn jonge jaren voel ik mij opperbest in contact met kinderen, speciaal het jonge of kwetsbare kind. Na de toen nog Pedagogische Academie heb ik de opleiding voor kleuterleidster (Klos) gevolgd in combinatie met een opleiding Speciaal Onderwijs. Eenmaal op de Klos wist ik het meteen, de kleuters of tegenwoordig groep 1/2,  dát is het helemaal voor mij. Het is heerlijk om te mogen werken met kinderen die  puur , eerlijk en op en top zichzelf zijn. Telkens op andere manieren de leerstof aanbieden door middel van thema ’s is voor mij afwisselend en uitdagend. De laatste jaren heb ik op Het Palet (SBO) in Klundert gewerkt. Zelf woon ik in Roosendaal, ik heb drie kinderen waarvan er twee al op zichzelf wonen.  In mijn vrije tijd ben ik telkens met allerlei creatieve activiteiten bezig. Ik speel viool in een orkest en voor de aardigheid wat piano. Tuinieren, haken, schilderen , kaarten maken en  bloemschikken vind ik heerlijk en boeken lezen doe ik tussendoor ook heel erg graag. Verder ben ik gezinsondersteuner via de Stichting Humanitas bij gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.

 Juf Jenny
Hallo, ik ben juf Jenny en werk op donderdag en vrijdag in groep 1/2D.  Ik ben geboren op 18 juni 1983 in Breda en heb een kwart eeuw in Lage Zwaluwe gewoond. Ik woon nu al een aantal jaar in Raamsdonksveer met Patrick. We zijn trotse ouders van twee heerlijke mannetjes. Jens van bijna 5 en Jurre van bijna 3 jaar. Een gezellige bedoeling dus in huize van Schijndel. We hebben namelijk ook nog een border collie genaamd Lana. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin leuke dingen te doen. Lekker spelen, knutselen en kroelen met Jens en Jurre, wandelen met Lana, kamperen met onze caravan, filmpje pakken met vrienden, lekker uit eten en dagjes weg met zijn allen. Ook vind ik het heerlijk om lekker te bakken en te zien, hoe anderen hier van smullen. De eerste twee jaar van mijn carrière als juf heb ik op verschillende scholen mogen invallen en hier dus heel wat ervaring mogen opdoen in verschillende groepen. Daarna kon ik hier op de Arenberg in groep 5 komen werken. Groep 8 nog even gehad en een aantal jaar bij de kleuters heel wat bijgeleerd.

Juf Esther
Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Esther Cabaret en ben geboren in Barendrecht. Op 3 jarige leeftijd ben ik in Zevenbergen komen wonen, waar ik nu nog steeds woon samen met mijn man Raymond en onze tweeling Niels en Bart. Toen ik de kleuterleeftijd bereikte kwam ik bij juf Annemiek op RKBS de Arenberg in de klas. Nadat ik de PABO te Breda had afgerond kon ik meteen voor 2 dagen aan de slag op De Arenberg en voor 3 dagen op De Brug te Moerdijk. Na 2 jaar heen en weer pendelen kreeg ik mijn eerste echte eigen groep (gr 3/4) op De Arenberg. Inmiddels werk ik hier alweer behoorlijk wat jaartjes en heb ik lesgegeven in verschillende groepen. Op dit moment werk ik in groep 3. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van ons gezin, een goed boek lezen, in de tuin werken en lekker kletsen met vrienden.

 Juf Liesbeth
Ik ben juf Liesbeth Frijters en ik werk in de groepen 3. Ben geboren in Zevenbergschen Hoek dus niet zo ver uit de buurt. Daar woon ik nu niet meer. Ik woon nu al weer heel wat jaartjes met veel plezier in Breda. Ik wist als kleuter al dat ik juf wilde worden. Dat is gelukt. Ik heb eerst op de Hoeksteen in Zevenbergschen Hoek gewerkt, daarna op de Klaverhoek in Moerdijk en nu al weer wat jaren op De Arenberg. Mijn hobby’s zijn: volleyballen, yoga, vilten, lezen, wandelen, koken, knutselopdrachten bedenken en op vakantie gaan. Australië is het land waar ik het liefst heen ga.

 Juf Fré
Mijn naam is Fré Borggreve en geboren in Groningen. Tegenwoordig woon ik in Wagenberg met veel plezier samen met mijn partner en onze dochter Fien. Ik werk al een jaar of 15 op de Arenberg en heb hiervoor op scholen gewerkt op Aruba, in Amsterdam, Breda, Moerdijk en Lage Zwaluwe. Dit jaar mag ik weer 3 dagen werken met de kinderen uit groep 3. Het werken in de middenbouw vind ik erg leuk, omdat deze kinderen vaak erg enthousiast en vrolijk zijn. In mijn vrije tijd geniet ik graag van het zonnetje met een boekje, loop ik hard, klets met vrienden en tennis ik.

 Juf Anouk
Ik ben Anouk Sjerp- van der Horst en ik ben geboren op 29 september 1986. Ik woon samen met mijn man Bas en onze 2 kinderen, Eefje en Guus, in Klundert. Naast het kroelen met Eefje en Guus heb ik natuurlijk nog een hobby, namelijk muziek maken bij muziekvereniging Determinato in Klundert. Daar speel ik iedere woensdagavond een deuntje weg op de bariton. Verder klets ik graag en lees ik met veel plezier een boek. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Dordrecht. Daarna ben ik gaan werken op de Achtsprong in Achthuizen en in mei 2011 ben ik overgestapt naar de Toren. Dit is mijn 3e jaar op de Arenberg en heb ik het ontzettend naar mijn zin.

 Juf Margot 
Mijn naam is Margot Berghout. Ik woon in Fijnaart samen met mijn vriend, onze dochter en met regelmaat ook mijn 2 bonuskinderen. Voor mij is de Arenberg en Stichting de Waarden helemaal nieuw. Hiervoor heb ik 15 jaar gewerkt in diverse groepen op een school in Oud-Beijerland. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging en heb er erg veel zin in. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn familie en vrienden. Ik houd van gezellige uitstapjes, films en series kijken en heerlijk in een spannend boek duiken.

 Juf Daniëlle
Hallo, ik ben Daniëlle Beerendonk en ben geboren op 1 september 1986 in Stampersgat. Sinds 2010 woon ik met Jeroen samen in Oud Gastel. In augustus 2015 is onze zoon Quinten geboren, waar we volop van genieten! Nadat ik afgestudeerd ben aan de Pabo in Dordrecht, heb ik de opleiding bewegingsonderwijs gevolgd en ben ik op verschillende scholen werkzaam geweest als invalleerkracht. Hier heb ik erg veel van geleerd. Na drie jaar gewerkt te hebben op De Toren in Zevenbergen ben ik in 2016 begonnen op De Arenberg in groep 1-2. Dit schooljaar ga ik met veel plezier in groep 4-5 aan de slag. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, een hapje eten met vrienden of genieten van een goed boek op de bank, in de tuin of op een zonnige vakantiebestemming.

 Juf Jopie
Hallo, ik ben Jopie Bastiaansen-Nuiten. Woonachtig in Prinsenbeek. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en een kleinkind. In mijn vrije tijd speel ik graag een partijtje volleybal en ik zing ook in een koor. Verder vind ik het heerlijk om een boek te lezen, op mijn kleinzoon te passen, in de tuin bezig te zijn en uitstapjes te maken. Ik heb mijn PA-opleiding in Breda gedaan en ben in 1980 geslaagd. Mijn eerste jaar als leerkracht heb ik vooral veel invalwerk op een basisschool in Prinsenbeek gedaan. In september 1981 kwam er een baan vrij op De Arenberg en daar werk ik nog steeds met veel plezier. Ik heb alle groepen (m.u.v. de kleutergroepen) al eens gedaan, maar het liefst werk ik in de groepen 5 t/m 7. Ook combinatiegroepen heb ik in verschillende samenstellingen gedraaid. Tot de kerstvakantie heb ik samen met Saskia Barel groep 4/5. Na de kerstvakantie zal Daniëlle Beerendonk weer terug zijn van haar zwangerschapsverlof. Iedere donderdag en vrijdag sta ik voor de groep en maandag en dinsdag staat Saskia / Daniëlle voor de groep. Woensdag is afwisselend Saskia / Daniëlle of ik. Naast het werken in groep 4/5 ben ik ook één van de leden van de Driespronggroep (het samenwerkingsverband tussen de katholieke scholen en de parochie). In deze groep zitten zowel leerkrachten als ouders en de pastoraal medewerkster. Verder ben ik één van de 2 vertrouwenspersonen op onze school. Zowel kinderen, ouders als collega’s kunnen bij ons terecht met eventuele problemen.

 Juf Saskia
Mijn naam is Saskia Barel. Ik ben inval juf, onder meer voor Stichting de Waarden. Dit jaar mag ik tot kerst op de maandag, dinsdag en om de week woensdag groep 4/5 begeleiden tijdens het zwangerschapsverlof van juf Daniëlle. Dit doe ik samen met juf Jopie. Ik heb nu al gezien dat het een gezellige klas is! Ik woon in Zevenbergen met mijn man, twee kinderen en hondje. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek (als ik eraan toe kom) en wandel met mijn hond. Verder houd ik van lekker (uit) eten en reizen.

 Juf Anita
Ik ben Anita Mulders en ik werk in groep 5.  Ik heb 38 jaar op “De Neerhof” gewerkt. De laatste paar jaar heb ik daar ook gewerkt met kinderen die een verrijking map hadden. Het werken in de middenbouw heeft mijn voorkeur. Het enthousiasme van kinderen van die leeftijd vind ik bijzonder leuk. In mijn vrije tijd zing ik in een koor (Zezam). Verder ben ik dol op reizen en ik heb dan ook al veel mooie reizen gemaakt. Die reizen mogen best avontuurlijk zijn! Ik bezoek ook graag steden en niet alleen om te shoppen.

 Meneer Marc
Hallo, mijn naam is Marc Janssens. Na bijna 20 jaar als leerkracht gewerkt te hebben, heb ik ervoor gekozen om ondersteunend te gaan werken. Ik werk 4 ochtenden op de Arenberg in groep 4/5 en ’s middags werk ik op andere scholen van de stichting en op woensdag ben ik vrij. Ik woon in Breda en hou van veel verschillende dingen zoals; lezen, fietsen, reizen, uit eten gaan en ga graag bij NAC kijken. Verder hou ik van tuinieren en werken met kinderen.

 Meneer Peter
Mijn naam is Peter Ligtvoet. Ik ben in 1958 in Leiden geboren. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Lunteren. In Ede heb ik de Pabo doorlopen en heb in 1980 mijn diploma als docent behaald. Daarna op diverse scholen in het voortgezet onderwijs gewerkt in Beverwijk. In 1990 heb ik mijn diploma  voor Theologie Hbo behaald. Ik heb tien jaar voor een non profit organisatie gewerkt: het Nederlands Bijbelgenootschap. Mijn werk was fondsenwerver en coördinator van vrijwilligerswerk. Van 2000 tot 2011 heb ik gewerkt als docent levensbeschouwing op het VMBO in Bergen op Zoom, waar ik nu nog steeds woon. Van 2012 tot 2016 heb ik gewerkt als leraar NT2 voor buitenlandse mensen. Tevens als magazijnmedewerker gewerkt. In 2017 / 2018 via de flexpool gewerkt op diverse basisscholen in Rotterdam en omgeving. Ik heb gemerkt dat ik vooral groep 5 en 6 fijn vind om mee te werken. Ik vind het van fijn dat ik mezelf mag inzetten voor groep 6a en groep 5 op de Arenberg. Fijne school, fijne collega’s en leuke kinderen. Ik ben inmiddels opa van twee kleinzoons en vader van twee dochters. Mijn hobby’s zijn : wandelen, fietsen, vissen en goochelen.

 Juf Angela
Hallo, mijn naam is Angela van den Broek. Ik ben geboren in Etten-Leur, waar ik nog altijd woon. Na het behalen van mijn diploma ben ik in Zevenbergen komen werken op basisschool De Toren. Verschillende jaren heb ik daar (in alle groepen, maar voornamelijk in groep 8) met veel plezier gewerkt als groepsleerkracht. Doordat het leerlingenaantal terugliep, werd ik 5 jaar geleden overgeplaatst naar De Arenberg. Hier ben ik eerst terechtgekomen in groep 8, maar inmiddels geef ik al weer een aantal jaren les in groep 6. Ik vind het bijzonder om op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep en probeer veel aandacht te besteden aan het omgaan met elkaar. Naast mijn lesgevende taken op dinsdag en woensdag ben ik ook ICT-coördinator op De Arenberg en De Toren en werk ik een aantal dagen per week bovenschools; een leuke, maar ook uitdagende combinatie! In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vrienden en familie, sport ik regelmatig, lees ik graag een goed boek en speel ik trompet bij een blaaskapel. Graag tot ziens op De Arenberg!

 Juf Marloes
Hallo allemaal, ik ben Marloes Kaijim. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriend in Zevenbergen. Vanaf dat ik in groep 3 zat, wist ik al dat ik juf wilde worden en dit doe ik al 10 jaar met veel plezier. Dit wordt mijn derde jaar op de Arenberg. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik werk dit schooljaar fulltime in groep 6b. Voordat ik op de Arenberg kwam heb ik op verschillende scholen binnen en buiten de Stichting gewerkt. Vorig schooljaar heb ik mijn diploma voor bewegingsonderwijs behaald. Het is heel fijn om je eigen groep gymles te geven. Ik heb weer veel zin in dit schooljaar. Tot ziens op De Arenberg

 Juf Kim
Hoi! Mijn naam is Kim Silvius. Ik ben geboren op 12 april 1995 en ik woon in Breda. Ik woon hier samen met mijn vriend, mijn mopshondje Jip en mijn hamster Hamtaro. In mijn vrije tijd speel ik graag met Jip, ga ik graag ergens een hapje eten met vriendinnen of familie en kook en bak ik graag.
Ik ben sinds twee jaar echt juf en heb daarvoor de pabo gevolgd in Dordrecht. Dit schooljaar ben ik juf van groep 7A en ben ik de hele week in de klas. Daar heb ik enorm veel zin in!

 Juf Dian
Ik ben Dian de Visser, ben geboren op 19 juni 1983 en woonachtig in het mooie pittoreske Klundert. De Pabo heb ik gevolgd in Dordrecht. In 2006 studeerde ik af om vervolgens echt aan de slag te gaan als leerkracht!
Ik weet nog goed dat ik afstudeerde; ik heb de hele dag met een ‘big smile’ rond gelopen!
Na 4 jaar op een andere school te hebben gewerkt, kwam ik op de Arenberg terecht waar ik mij nog elke dag helemaal thuis voel. Wat een heerlijke school, geweldige kinderen en toffe collega’s! Ik werk in groep 7. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep en probeer veel aandacht te besteden aan het sociale aspect. Wat is het toch bijzonder en mooi om elke dag je steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van een kind! Naast het werken in groep 7, speel ik gitaar en dwarsfluit, doe ik aan yoga en fitness, speel toneel en theater en vind ik het erg leuk om op vakantie te gaan. Of het nou skiënd en/of snowboardend in de sneeuw is of zwemmend in de zee!
Tot ziens in groep 7 op de Arenberg!

Juf Esmee
Hoi! Ik ben Esmee Verhaart. Ik ben geboren op 3 januari 1993 en ben nu dus 25 jaar oud. Sinds vorig jaar loop ik stage op de Arenberg. Dit jaar ben ik op maandag en dinsdag te vinden in groep 7B. Twee jaar geleden heb ik besloten om mijn behaalde opleiding Orthopedagogiek door te studeren aan de PABO. Ik ben nu bezig aan mijn laatste halfjaar van deze opleiding en hoop deze dit schooljaar af te ronden. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennisbaan. Ook ga ik graag wat eten met vriendinnen en hou ik van reizen. Ik hoop er dit schooljaar samen met de leerlingen een leuk jaar van te maken.

 Meneer Michiel
Ik ben meneer Michiel en geef ook dit schooljaar les aan groep 8 op basisschool de Arenberg. Dit doe ik niet alleen, maar samen met meneer Jim. Voordat ik op deze school kwam werken, heb ik gewerkt op Het Palet in Klundert en De Toren in Zevenbergen. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochtertje in Etten-Leur. Mijn grootste hobby is sport! In mijn vrije tijd voetbal en fiets ik. Voor een mooie voetbalwedstrijd op televisie ga ik zitten! Ook ga ik graag op vakantie naar een mooie stad en vind ik het heerlijk om lekker uiteten te gaan.

  Meneer Jim
Hallo ik ben meneer Jim, ik werk dit jaar samen met meneer Michiel in groep 8 van de Arenberg. Ik heb hiervoor 2 jaar op basisschool de Toren gewerkt. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Breda. Mijn hobby’s zijn tekenen gamen en zwemmen. Verder spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen en ga ook graag naar muziekfestivals.

  Meneer Maas
Mijn naam is Maas van Beek. In 1957 ben ik in het Gelderse Ede geboren. In 1978 ben ik in Zevenbergen komen werken, op de toenmalige lagere school De Wegwijzer (de voorloper van De Regenboog). Mijn droom ging toen in vervulling, ik was: onderwijzer. Na in verschillende groepen gewerkt te hebben en veel verschillende taken te hebben gedaan (coördinator leerlingenzorg, coördinator ICT, remedial teacher) ben ik in 2000 directeur geworden van De Regenboog. Na de Regenboog ben ik directeur geweest in Hooge Zwaluwe; van de Frederik Hendrikschool en de St. Jan. Daar heb ik met veel plezier het fusieproces tussen deze twee scholen (zijn samen De Schittering geworden) en de nieuwbouw begeleid. Nadat dit afgerond was, heb ik het directeurschap van De Schittering gecombineerd met het onderwijsadviseurschap bij RPCZ/Bazalt in Vlissingen. Sinds 1 augustus 2012 ben ik directeur op De Arenberg. Een school waar ik mij als een vis in het water voel. Fijne collega’s en ouders en allemaal hele toffe kinderen.  Sinds 1 augustus 2015 mag ik ook ( eerst waarnemend)  directeur zijn op  basisschool De Toren. Een leuke en uitdagende combinatie. Gelukkig ben ik niet altijd aan het werk. Ik ben getrouwd met Cobi en samen hebben we 5 kinderen en 6 kleinkinderen. Ik lees graag, doe aan spinnen en ben regelmatig in de fitnesszaal te vinden. Op zaterdag ben ik begeleider van, na Feyenoord 1, het beste, en in ieder geval het gezelligste, seniorenvoetbalteam van Nederland.

Juf Hèlen
Hallo, mijn naam is Hèlen Rasenberg. Ik ben geboren in Made en ik woon samen met Frank in Oosterhout. Onze zoon, Kjell en onze dochter, Dagmar studeren beiden in Leiden en wonen daar op kamers. Ik werk sinds 2010 op De Arenberg en heb ik in verschillende groepen in de onderbouw gewerkt. Dit schooljaar heb ik geen groep maar is mijn taak onderbouwcoördinator/plaatsvervangend directeur. Ik vind het geweldig om in de onderbouw te werken. Ik geniet iedere dag van de spontaniteit van de kinderen, hun verhalen en hun gedrevenheid. Ook geniet is van het enthousiasme van het team. De managementtaken zie ik als een uitdaging voor mijn ontwikkeling. Momenteel ben ik ook bezig met de opleiding ‘Master Business Administration’. Met andere ogen leer ik hierdoor kijken naar de organisatie en door de theorieën en de projecten wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de school. Mijn hobby’s zijn reizen, winkelen en genieten van mijn gezin. Want ook ik houd van gezelligheid. Ik hoop het komend jaar weer hard te kunnen werken aan allerlei projecten voor de ontwikkeling van De Arenberg!

 Juf Simone
Ik ben Simone van Gastel-Taks, 31 jaar en werk nu 2 jaar op De Arenberg. Inmiddels is dit het 10e jaar dat ik werkzaam ben binnen het onderwijs. Ik ben begonnen als leerkracht en sinds vorig schooljaar als intern begeleider voor de groepen 1 t/m 4 werkzaam.  Als ib-er houd ik me bezig met de zorg rondom leerlingen in samenspraak met leerkrachten en ouders. Ik ben iedere dinsdag en donderdag op school aanwezig. Daarnaast ben ik flexibel op woensdag of vrijdag middag aanwezig zodat ik samen met de leerkrachten aan de slag kan. Ook verzorg ik de Rots & Water training voor de groepen 6. Ik woon in Klein Zundert samen met mijn man Stefan en twee zoontjes Finn van 5 en Bram van 2. In huis hebben we nog een hond, Bowser en 2 katten rondlopen, een gezellige boel dus! Ik houd ervan om lekker buiten bezig te zijn. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om een spannend boek te lezen of met vriendinnen bij te kletsen.

Juf Wilma
Hallo, ik ben Wilma Sweere-Vermeulen. Geboren op 25 juni 1967 in Klundert. Sinds 2006 woon ik met mijn man Ad in Zevenbergen. Mijn hobby’s zijn: fietsen, wandelen, theater bezoeken, gezellig met vrienden samen zijn, onze hond Pip en koken. Ik werk 4 dagen in de week als intern begeleider voor de groepen 5 t/m 8 op basisschool De Arenberg en basisschool De Toren.. Als ib-er houd ik me bezig met de zorg rondom leerlingen in samenspraak met leerkrachten en ouders. Leerlingenzorg heeft altijd mijn interesse gehad. Naast werken binnen het reguliere onderwijs, heb ik ervaring opgedaan in het speciaal basisonderwijs als ib-er en groepsleerkracht.  Als ambulant begeleider  heb ik gewerkt met  kinderen met gedragsproblemen. Ik heb de RT/IB opleiding (Master SEN) gevolgd . Ik ben Rots en Water trainer (weerbaarheid training voor kinderen), Kindercoach en KIES coach. Ik vind het heerlijk om oplossingsgericht met kinderen bezig te zijn en dus niet te denken in problemen, maar in oplossingen. Kinderen weten vaak zelf de oplossing wel, maar hebben iemand nodig die hen daar op wijst.

 Juf Marion
Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. Op 1 maart 1985 ben ik begonnen als kleuterleidster op De Arenberg (Toen nog De Zeven Dwergen, want kleuters hadden tot 1 augustus 1985 hun eigen kleuterschool). Ruim 18 jaar heb ik met veel plezier als leerkracht van de kleutergroep gewerkt. In augustus 2003 kreeg ik de taak Remedial Teacher en ben ik me in het bijzonder gaan richten op de speciale onderwijszorg. Ik volgde o.a. de opleidingen Remedial Teacher, Intern Begeleider en Master of Arts, Inclusive Education. Op het gebied van Hoogbegaafdheid heb ik onderzoek gedaan. In 2010 werd ik Coördinator Hoogbegaafdheid en voor Stichting De Waarden geef o.a. trainingen ‘Slimme kleuters… hoe begeleid ik ze?’ Schooljaar 2015-2016 heb ik op De Arenberg de Plusgroep opgestart. Van augustus 2012 tot en met juli 2017 was ik Intern Begeleider van groep 1-2 op De Arenberg en sinds augustus 2017 ben ik Intern Begeleider Kleuterbouw en teamlid van het Expertisecentrum De Waarden. Naast deze bovenschoolse taak blijf ik op De Arenberg Coördinator Hoogbegaafdheid en leerkracht van de Plusgroep. Het is belangrijk dat leerlingen zich bewust zijn van hun denken, hoe ze leren en hoe zij zich kunnen ontwikkelen om ‘hun dromen waar te kunnen maken’: door motivatie, doorzettingsvermogen en van fouten te leren.

Marian
Hallo mijn naam is Marian Bijkerk. Ik ben geboren op 22-4-1965 in Malden (bij Nijmegen). Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben wij 3 kinderen Manon, Bram en Fleur. Ik heb tot de geboorte van onze oudste als kraamhulp gewerkt, heb daarna een aantal jaren thuis gezeten en werk nu al verschillende jaren als schoonmaakster met plezier op De Arenberg.

Ida
Ik ben Ida Kommeren. Ik ben geboren op Langeweg op 23-06-1958. Ik kom uit een gezin van 12 kinderen. Ik ben getrouwd met Bert Kommeren en sinds 1980 wonen wij in Zevenbergen. We hebben samen 1 zoon (Bart) en 1 dochter (Isabelle) en 2 kleinkinderen (Ainsley en Gavino). Ik werk als schoonmaakster op De Arenberg. En 3 ochtenden als schoonmaakster (Hago) in een bejaardenhuis Antonius Abt te Terheijden.

Actueel

herhalingscursus BHV-ers

Onlangs hebben de BHV-ers van De Arenberg (juf Angelique, juf Anouk, juf Marloes en juf Angela) weer een herhalingscursus gevolgd. Hierbij is onder me ...
[lees verder]

Data groepsviering

Helaas staat op de kalender niet altijd de juiste indeling van de groepsvieringen van dit schooljaar vermeld. Daarom hier de juiste indeling: 1 ...
[lees verder]

We zijn weer begonnen!

De zomervakantie is weer voorbij! Hopelijk heeft iedereen heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en veel leuke dingen kunnen doen. Ondertussen zi ...
[lees verder]

ontruimingsoefening

Maandagmorgen 19 juni hebben we wederom een  ontruimingsoefening gehouden in ons pand. Dit keer ging het om een onaangekondigde oefening. Alle leerli ...
[lees verder]