Teamleden

 Juf Angelique
Ik ben juf Angelique en ik geef les aan groep 1/2 A .Ik ben juf sinds 1995. De eerste jaren heb ik in Rotterdam gewerkt, maar nu werk ik al heel wat jaren op de Arenberg. De meeste jaren heb ik in de groepen 1 ,2 en 8 gestaan. Maar door de jaren heen heb ik ook al aan diverse andere groepen ( tijdelijk) les gegeven. Ook ben ik cultuurcoördinator van de Arenberg en zal ik vanaf dit schooljaar ook onderbouwcoördinator zijn.  Ik vind het werken met kinderen nog steeds heel erg bijzonder. Een glimlach toveren op een gezicht, een traan mogen drogen, een luisterend oor bieden, maar vooral heel veel mogen leren aan kinderen op een manier die past bij het kind! Geen dag is hetzelfde of voorspelbaar.

Juf Roos
Mijn naam is Roos Fasen. Ik ben getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en 1 kleinkind. Wij wonen in Prinsenbeek, daarvoor hebben we 6 jaar in Langeweg en 20 jaar in Zevenbergen gewoond.
Ik werk al 20 jaar op De Arenberg en heb al die tijd in een kleuterklas gewerkt. De laatste jaren is er veel veranderd in het kleuteronderwijs. De doelen die we voor ogen hebben willen we bereiken door ze in het spel van de kinderen aan bod te laten komen. Daardoor krijgen de kinderen meer speelgelegenheid en minder “werkjes”. Dit noemen we Spelend Leren. Het is altijd weer heerlijk om te zien hoe kinderen nieuwe dingen ontdekken.

Juf Machteld
Mijn naam is Machteld Dietz en dit wordt mijn derde schooljaar op de Arenberg. Sinds mijn jonge jaren voel ik mij opperbest in contact met kinderen, speciaal het jonge of kwetsbare kind. Na de toen nog Pedagogische Academie heb ik de opleiding voor kleuterleidster (Klos) gevolgd in combinatie met een opleiding Speciaal Onderwijs. Eenmaal op de Klos wist ik het meteen, de kleuters of tegenwoordig groep 1/2,  dát is het helemaal voor mij. Het is heerlijk om te mogen werken met kinderen die  puur , eerlijk en op en top zichzelf zijn. Telkens op andere manieren de leerstof aanbieden door middel van thema ’s is voor mij afwisselend en uitdagend. Zelf woon ik in Roosendaal, ik heb drie kinderen waarvan er twee al op zichzelf wonen.  In mijn vrije tijd ben ik telkens met allerlei creatieve activiteiten bezig. Ik speel viool in een orkest en voor de aardigheid wat piano. Tuinieren, haken, schilderen , kaarten maken en bloemschikken vind ik heerlijk en boeken lezen doe ik tussendoor ook heel erg graag. Verder ben ik gezinsondersteuner via de Stichting Humanitas bij gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.

 Juf Bonnie
Hallo, ik ben Bonnie Farla. Ik woon in Zevenbergen samen met Richard en onze zoon en twee dochters. Na de Pabo heb ik een tijdje op een kinderdagverblijf gewerkt en heb ik veel ingevallen in Breda en omstreken. Zo ben ik op de Arenberg beland en gebleven. Ik heb in veel verschillende groepen gewerkt, maar nu sta ik met heel veel plezier voor groep 1/2. In mijn vrije tijd heb ik genoeg dingen die ik leuk vind om te doen. Zo geniet ik ervan om gezellige dingen te doen met vrienden en familie, maar ik vind het ook heerlijk om op de bank te liggen met een goed boek.

Juf Annemiek

Juf Jacqueline 
Hallo, Ik ben juf Jacqueline Thijssen en ik geef les aan groep 1/2D. Ik ben 23 jaar oud en woon bij mijn ouders in Made. Vorig schooljaar heb ik de PABO in Breda afgerond en werk sinds dit schooljaar op de Arenberg. Het was altijd mijn droom om na de PABO mijn eigen kleuterklas te krijgen. Hier op de Arenberg komt deze droom dan ook echt uit. Ik geniet elke dag van het werken met kinderen en ik vind het super leuk om samen met de kinderen nieuwe dingen te leren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om van alles te ondernemen met mijn vrienden.

 Juf Esther
Mijn naam is Esther Cabaret en ben geboren in Barendrecht. Op 3 jarige leeftijd ben ik in Zevenbergen komen wonen, waar ik nu nog steeds woon samen met mijn man Raymond en onze tweeling Niels en Bart.
Nadat ik de PABO te Breda had afgerond kon ik meteen voor 2 dagen aan de slag op De Arenberg en voor 3 dagen op De Brug te Moerdijk. Na 2 jaar heen en weer pendelen kreeg ik mijn eerste echte eigen groep (gr 3/4) op De Arenberg. Inmiddels werk ik hier alweer behoorlijk wat jaren en heb ik lesgegeven in verschillende groepen. Op dit moment werk ik in groep 3. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van ons gezin, een goed boek lezen, in de tuin werken en lekker kletsen met vrienden.

 Juf Liesbeth
Ik ben juf Liesbeth Frijters en ik werk in groep 3/4. Ben geboren in Zevenbergschen Hoek dus niet zo ver uit de buurt. Daar woon ik nu niet meer. Ik woon nu al weer heel wat jaartjes met veel plezier in Breda. Ik wist als kleuter al dat ik juf wilde worden. Dat is gelukt. Ik heb eerst op de Hoeksteen in Zevenbergschen Hoek gewerkt, daarna op de Klaverhoek in Moerdijk en nu al weer wat jaren op De Arenberg. Mijn hobby’s zijn: volleyballen, yoga, vilten, lezen, wandelen, koken, knutselopdrachten bedenken en op vakantie gaan. Australië is het land waar ik het liefst heen ga.

 Juf Margot 
Mijn naam is Margot Berghout. Ik woon in Fijnaart samen met mijn vriend, onze dochter en zoon en met regelmaat ook mijn 2 bonuskinderen. Voor mij is de Arenberg en Stichting de Waarden helemaal nieuw. Hiervoor heb ik 15 jaar gewerkt in diverse groepen op een school in Oud-Beijerland. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging en heb er erg veel zin in. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn familie en vrienden. Ik houd van gezellige uitstapjes, films en series kijken en heerlijk in een spannend boek duiken.

  Juf Daniëlle
Mijn naam is Daniëlle Beerendonk en ik ben geboren op 1 september 1986. Ik woon in Oud-Gastel met mijn vriend en onze zoon en dochter. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Pabo in Dordrecht heb ik de opleiding bewegingsonderwijs gevolgd. Sinds 2016 ben ik werkzaam op De Arenberg waar ik met veel plezier les geef en geniet van de kinderen. Dit schooljaar ben ik op maandag, dinsdag en woensdag om de week te vinden in groep 4. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, een hapje eten met vrienden of genieten van een goed boek op de bank, in de tuin of op een zonnige vakantiebestemming.

  Juf Jopie
Hallo, ik ben Jopie Bastiaansen-Nuiten. Woonachtig in Prinsenbeek. Ik ben getrouwd,, heb 3 kinderen en een kleinkind.  In mijn vrije tijd speel ik graag een partijtje volleybal en ik zing ook in een koor. Verder vind ik het heerlijk om een boek te lezen, op mijn kleinzoon te passen, in de tuin bezig te zijn en uitstapjes te maken.
Ik heb mijn PA-opleiding in Breda gedaan en ben in 1980 geslaagd. Mijn eerste jaar als leerkracht heb ik vooral veel invalwerk op een basisschool in Prinsenbeek gedaan. In september 1981 kwam er een baan vrij op De Arenberg en daar werk ik nog steeds met veel plezier. Ik heb alle groepen (m.u.v. de kleutergroepen) al eens gedaan, maar het liefst werk ik in de middenbouw.  Ook combinatiegroepen heb ik in verschillende samenstellingen gedraaid. Iedere donderdag en vrijdag sta ik voor de groep en maandag en dinsdag staat Daniëlle voor de groep. Woensdag is afwisselend Daniëlle of ik. Naast  het werken in groep 4 ben ik ook één van de leden van de Driespronggroep (het samenwerkingsverband tussen de katholieke scholen en de parochie). In deze groep zitten zowel leerkrachten als ouders en de pastoraal medewerkster. Verder ben ik samen met Liesbeth de vertrouwenspersoon op onze school. Zowel kinderen, ouders als collega’s kunnen bij ons terecht met eventuele problemen.

  Juf Anita
Ik ben Anita Mulders en ik werk in groep 5.  Ik heb 38 jaar op “De Neerhof” gewerkt. De laatste paar jaar heb ik daar ook gewerkt met kinderen die een verrijking map hadden. Het werken in de middenbouw heeft mijn voorkeur. Het enthousiasme van kinderen van die leeftijd vind ik bijzonder leuk. In mijn vrije tijd zing ik in een koor (Zezam). Verder ben ik dol op reizen en ik heb dan ook al veel mooie reizen gemaakt. Die reizen mogen best avontuurlijk zijn! Ik bezoek ook graag steden en niet alleen om te shoppen.

 Juf Anouk
Ik ben Anouk Sjerp- van der Horst. Samen met mijn man Bas en onze 2 kinderen, Eefje en Guus, woon ik in Klundert. Naast het kroelen met Eefje en Guus heb ik natuurlijk nog een hobby, namelijk muziek maken bij muziekvereniging Determinato in Klundert. Daar speel ik iedere woensdagavond een deuntje weg op de bariton/euphonium. Verder klets ik graag en lees ik met veel plezier een boek. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Dordrecht. Daarna ben ik gaan werken op de Achtsprong in Achthuizen en in mei 2011 ben ik overgestapt naar de Toren om vervolgens in 2016 te gaan werken op de Arenberg. Begin juli 2018 heb ik mijn diploma vakspecialist muziek behaald. Sinds vorig jaar geef ik wekelijks de muzieklessen op school (om de week in iedere groep) en ik vind het super dat dit ook dit schooljaar weer mogelijk is.

  Juf Marloes
Hallo allemaal, ik ben Marloes Kaijim. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriend in Zevenbergen. Vanaf dat ik in groep 3 zat, wist ik al dat ik juf wilde worden en dit doe ik al 10 jaar met veel plezier. Dit wordt mijn derde jaar op de Arenberg. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik werk dit schooljaar fulltime in groep 6b. Voordat ik op de Arenberg kwam heb ik op verschillende scholen binnen en buiten de Stichting gewerkt. Vorig schooljaar heb ik mijn diploma voor bewegingsonderwijs behaald. Het is heel fijn om je eigen groep gymles te geven. Ik heb weer veel zin in dit schooljaar. Tot ziens op De Arenberg!

 Juf Fré
Mijn naam is Fré Borggreve en geboren in de stad Groningen. Ik woon nu al weer met veel plezier in Wagenberg met partner en dochter Fien. Alweer bijna 20 jaar werk ik met veel plezier op de Arenberg en werkte hiervoor op scholen in Aruba, Amsterdam en Breda en Moerdijk. Dit jaar mag ik werken met de kinderen uit groep 6, vier dagen in de week gaan we samen aan de slag met veel leuke en interessante vakken en diverse onderwerpen. In mijn vrije tijd geniet ik graag van het lezen van een mooi boek in het zonnetje, loop ik hard, klets ik met vrienden of sta ik op de tennisbaan. Ook ga ik graag op vakantie en bezoek ik regelmatig een museum.

Juf Hanneke
Mijn naam is Hanneke van Rijsbergen, ik ben geboren op 16 juli 1982. Ik woon al mijn hele leven in Zevenbergen. Ik heb, voor ik naar De Arenberg kwam, 14 jaar op De Schittering in Hooge Zwaluwe gewerkt. Daar heb ik vooral de groepen 6,7,8 gedaan. Ik heb na de pabo meteen mijn gymbevoegdheid gehaald en ben dol op gymles geven. 
Ik mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn twee kindjes Jim (bijna 4 jaar) en Emma (2,5 jaar) en ook wandel ik graag met mijn Engelse Cocker Spaniël Hummer. Ik ben dol op het strand, een echt zomermens en geniet ook erg van een leesboek of goede film/ serie op de bank. Ook ga ik graag op vakantie naar Griekenland en rondreizen in Amerika is ook favoriet. 
Ik werk dit jaar op maandag, dinsdag en vrijdag. 

  Juf Dian
Ik ben Dian de Visser, ben geboren op 19 juni 1983 en woonachtig in het mooie pittoreske Klundert. De Pabo heb ik gevolgd in Dordrecht. In 2006 studeerde ik af om vervolgens echt aan de slag te gaan als leerkracht!
Ik weet nog goed dat ik afstudeerde; ik heb de hele dag met een ‘big smile’ rond gelopen!
Na 4 jaar op een andere school te hebben gewerkt, kwam ik op de Arenberg terecht waar ik mij nog elke dag helemaal thuis voel. Wat een heerlijke school, geweldige kinderen en toffe collega’s! Ik ben trots op het cooperatief leren bij ons op school. Het heeft een geweldig effect op het leren maar ook op de sociale vaardigheden.
Ik werk in groep 7. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep en probeer veel aandacht te besteden aan het sociale aspect. Daarnaast probeer ik eigenaarschap bij mijn leerlingen te ontwikkelen door het opstellen van werkplannen, doelenkaarten, bijhouden van grafieken van eigen ontwikkelingen etc. Wat is het toch bijzonder en mooi om elke dag je steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van een kind!
Naast het werken in groep 7, speel ik gitaar en dwarsfluit, doe ik aan fitness, speel op zijn tijd toneel en theater en vind ik het erg leuk om op vakantie te gaan. Of het nou skiënd en/of snowboardend in de sneeuw is of zwemmend in de zee! Tot ziens in groep 7 op de Arenberg!

Juf Esmee
Hoi! Mijn naam is Esmee Verhaart. Ik ben geboren op 3 januari 1993 in Zevenbergen en woon hier al heel mijn leven. De Pabo heb ik gevolgd in Dordrecht en in het schooljaar 2018-2019 ben ik hieraan afgestudeerd. Voordat ik aan deze opleiding ben begonnen heb ik de Master Orthopedagogiek gevolgd en afgerond. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennisbaan. Ook ga ik graag wat eten met vriendinnen en hou ik van reizen. Dit schooljaar ben ik juf van groep 7B en ben ik de hele week in de klas aanwezig. Ik hoop er dit schooljaar samen met de leerlingen een leuk jaar van te maken.

  Juf Kim
Hoi! Mijn naam is Kim Silvius. Ik ben geboren op 12 april 1995 en ik woon in Breda. Ik woon hier samen met mijn vriend, mijn mopshondje Jip en mijn hamster Hamtaro. In mijn vrije tijd speel ik graag met Jip, ga ik graag ergens een hapje eten met vriendinnen of familie en kook en bak ik graag.
Ik ben sinds 2017 echt juf en heb daarvoor de pabo gevolgd in Dordrecht. Dit schooljaar ben ik juf van groep 8A en ben ik de hele week in de klas. Daar heb ik enorm veel zin in!

 Meneer Michiel
Ik ben meneer Michiel en geef ook dit schooljaar les aan groep 8 op basisschool de Arenberg. Dit doe ik niet alleen, maar samen met meneer Jim. Voordat ik op deze school kwam werken, heb ik gewerkt op Het Palet in Klundert en De Toren in Zevenbergen. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochtertje in Etten-Leur. Mijn grootste hobby is sport! In mijn vrije tijd voetbal en fiets ik. Voor een mooie voetbalwedstrijd op televisie ga ik zitten! Ook ga ik graag op vakantie naar een mooie stad en vind ik het heerlijk om lekker uiteten te gaan.

Juf Denise

Hoi! Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Denise Farla en woon samen met mijn vriend Rob en onze 2 kinderen Boris en Puck, in Langeweg. Hun grote (half)broer Fabian woont om het weekend en in de vakanties ook gezellig bij ons. In mijn vrije tijd ben ik erg graag van alles aan het ondernemen. Vaak ben ik met onze kinderen heerlijk aan het spelen en dingen aan het ontdekken met ze. Meestal zijn we in het weekend heerlijk op pad naar het strand, het bos, een speeltuin o.i.d maar ook ben ik juist graag thuis aan het rommelen. Na bijna 15 jaar een vaste groep te hebben gehad, ben ik sinds 3 jaar begonnen als invalleerkracht binnen stichting de Waarden. Het is echt super leuk en leerzaam om vaak op een andere school, in een andere klas en dus met andere kinderen te mogen werken! Daarnaast is een beetje vastigheid ook leuk dus vorig schooljaar had ik 1 vaste dag in groep 5 hier op de Arenberg en dit schooljaar werk ik op woensdag in groep 8 bij meneer Michiel! Ik doe dit met veel plezier! Tot ziens.

Juf Kelsey
Mijn naam is Kelsey Geerts, 20 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders in Zevenbergschen-hoek. Het afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Hiervoor heb ik meerdere jaren stage gelopen bij kinderdagverblijf Kibeo de Arendberg, peuteropvang Kibeo de Toren, BSO Kibeo de Toren. Dit schooljaar mag ik het team van basisschool de Arendberg komen versterken, want ik ben aangenomen als onderwijsassistent voor de onderbouw. Als onderwijsassistent heb ik veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Ik vind het belangrijk dat ik ieder kind kan ondersteunen, zodat we samen dichterbij het doel komen. In het weekend vind ik het heerlijk om een Italiaanse pasta te koken, een filmpje te kijken op de bank, maar ik vind het ook erg leuk om een avondje uit te plannen met vrienden of familie. Elke ochtend ben ik aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Ik kijk uit naar dit schooljaar en ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Juf Anne
Hoi, mijn naam is Anne van den Dool en ik ben geboren op 3 september 1996. Ik woon in Standdaarbuiten. In mijn vrije tijd doe ik graag Zumba, Sh’bam en Bodycombat. Ook ga ik graag een dagje weg of een hapje eten met vrienden en vriendinnen. Dit schooljaar ben ik op basisschool de Arenberg gestart als onderwijsassistent voor de onderbouw. Ik werk 5 ochtenden in de week.  Ook doe ik de PABO. Ik ben hard aan het leren en aan het oefenen om mijn rekentoets te halen, zodat ik het laatste jaar van de PABO mag gaan doen. Ik heb veel zin in dit schooljaar! We maken er met zijn allen een mooie tijd van op de Arenberg!

  Meneer Jim
Hallo, ik ben Meneer Jim. Dit jaar werk ik als onderwijsassistent bij de groepen 5 t/m 8. Hiervoor heb ik 2 jaar op De Toren gewerkt en daarna had ik mijn eerste jaar op De Arenberg waar ik samen met meneer Michiel de groep 8 deed. Ik ben 27 jaar en woon op mezelf in Breda. Mijn hobby’s zijn tekenen gamen en zwemmen. Verder spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen en ga graag naar muziekfestivals.

 Juf Hèlen
Hallo, mijn naam is Hèlen Rasenberg. Ik ben geboren in Made en ik woon samen met Frank in Oosterhout. Onze zoon, Kjell en onze dochter, Dagmar studeren allebei en wonen ook op kamers. Ik werk sinds 2010 op De Arenberg en heb ik in verschillende groepen in de onderbouw gewerkt. Sinds 1 mei ben ik directeur van Basisschool De Arenberg geworden. Ik vind het geweldig om op De Arenberg te werken. Ik geniet iedere dag van de spontaniteit van de kinderen, hun verhalen en hun gedrevenheid. Ook geniet is van het enthousiasme en de inzet van het team. Het directeurschap zie ik als een nieuwe uitdaging. Momenteel ben ik ook bezig met de opleiding ‘Master Business Administration’. Deze hoop ik eind 2019 af te ronden. Met andere ogen leer ik hierdoor kijken naar de organisatie en door de theorieën en de projecten wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de school. Mijn hobby’s zijn reizen, winkelen en genieten van mijn gezin. Want ook ik houd van gezelligheid. Ik hoop op een mooie tijd op De Arenberg!

Juf Marie-Louise
Mijn naam is Marie-Louise Cavelaars, ik woon met mijn man en twee kinderen Rozemijn en Florens in Zevenbergschen Hoek. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, koken en gezellige dingen ondernemen met familie en vrienden. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren in Lage Zwaluwe gewerkt. Daarna heb ik de overstap naar een basisschool in het centrum van Rotterdam gemaakt. Daar heb ik 14 jaar met veel plezier gewerkt. Sinds 2000 werk ik op het Palet in Klundert, een school voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Op het Palet werk ik als groepsleerkracht en als gedragsspecialist. Ik werk drie dagen als IB-er op de Arenberg. In mijn werk vind ik het erg belangrijk om kinderen de juiste begeleiding te bieden en ervoor te zorgen dat het welbevinden van kinderen op school goed is. Op de Arenberg zal ik me vooral richten op de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. U kunt daarbij denken aan het volgen van de groepsprocessen, het meedenken met leerkrachten over leerlingen die extra sociaal emotionele ondersteuning nodig hebben en het vorm geven aan een goed pedagogisch klimaat op de Arenberg.

Juf Susanne
Hallo allemaal, ik ben Susanne Broeken. Ik woon met mijn man Bart, zoontje Jens ( 9 jaar) en dochtertje Isa ( 6 jaar) in Etten-Leur.
Ik ben al weer heel wat jaartjes werkzaam in het onderwijs, en sinds januari 2019 werkzaam binnen de stichting De Waarden. Per 16 september werk in 2 dagen (maandag en woensdag) als IB-er op De Arenberg, gedurende de afwezigheid van Marie – Louise. Als Intern begeleider help ik graag leerkrachten en ouders met hulpvragen over hun kind(eren). Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam op De Neerhof, daar ben ik als leescoördinator werkzaam en ondersteun daar de leerlingen en leerkrachten. Elke dag is het weer een feestje om naar mijn werk te gaan, het geeft mij zoveel voldoening om iets voor kinderen te kunnen betekenen tijdens hun basisschooltijd.
Als ik niet aan het werk ben geniet ik van mijn gezin, gezellig samenzijn met familie en vrienden, lees ik graag een boek en ga graag op pad in de natuur.

  Juf Marion
Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. Op 1 maart 1985 ben ik begonnen als kleuterleidster op De Arenberg (Toen nog De Zeven Dwergen, want kleuters hadden tot 1 augustus 1985 hun eigen kleuterschool). Ruim 18 jaar heb ik met veel plezier als leerkracht van de kleutergroep gewerkt. In augustus 2003 kreeg ik de taak Remedial Teacher en ben ik me in het bijzonder gaan richten op de speciale onderwijszorg. Ik volgde o.a. de opleidingen Remedial Teacher, Intern Begeleider en Master of Arts, Inclusive Education. Op het gebied van Hoogbegaafdheid heb ik onderzoek gedaan. In 2010 werd ik Coördinator Hoogbegaafdheid en voor Stichting De Waarden geef o.a. trainingen ‘Slimme kleuters… hoe begeleid ik ze?’ Schooljaar 2015-2016 heb ik op De Arenberg de Plusgroep opgestart. Van augustus 2012 tot en met juli 2017 was ik Intern Begeleider van groep 1-2 op De Arenberg en sinds augustus 2017 ben ik Intern Begeleider Kleuterbouw en teamlid van het Expertisecentrum De Waarden. Naast deze bovenschoolse taak blijf ik op De Arenberg Coördinator Hoogbegaafdheid en leerkracht van de Plusgroep. Het is belangrijk dat leerlingen zich bewust zijn van hun denken, hoe ze leren en hoe zij zich kunnen ontwikkelen om ‘hun dromen waar te kunnen maken’: door motivatie, doorzettingsvermogen en van fouten te leren.

Juf Corina 
Mijn naam is Corina Strootman. Sinds dit schooljaar ben ik conciërge op deze gezellige school. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en ik heb één knappe kleinzoon. Wij wonen in Klundert. Ik ben dol op het strand en zeker om daar te gaan wandelen met onze hond. Ik ben graag creatief en sportief bezig. Met familie en vrienden leuke dingen ondernemen vind ik erg leuk. 

Marian
Hallo mijn naam is Marian Bijkerk. Ik ben geboren op 22-4-1965 in Malden (bij Nijmegen). Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben wij 3 kinderen Manon, Bram en Fleur. Ik heb tot de geboorte van onze oudste als kraamhulp gewerkt, heb daarna een aantal jaren thuis gezeten en werk nu al verschillende jaren als schoonmaakster met plezier op De Arenberg.

Ida
Ik ben Ida Kommeren. Ik ben geboren op Langeweg op 23-06-1958. Ik kom uit een gezin van 12 kinderen. Ik ben getrouwd met Bert Kommeren en sinds 1980 wonen wij in Zevenbergen. We hebben samen 1 zoon (Bart) en 1 dochter (Isabelle) en 2 kleinkinderen (Ainsley en Gavino). Ik werk als schoonmaakster op De Arenberg. En 3 ochtenden als schoonmaakster (Hago) in een bejaardenhuis Antonius Abt te Terheijden.