Kibeo

Eerste vriendjes maken en spelend leren
Bij Kibeo De Arenberg creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Ook voor de allerkleinsten. Onze babyspecialisten zorgen er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt in onze dagopvang.
Daarnaast hebben we een leuke peutergroep speciaal voor 2- en 3-jarigen. Hier kan je peuter spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Jouw peuter heeft veel te zien, doen en ontdekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken waar je kindje vol fantasie kan spelen en buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan.
We werken goed samen met de basisschool, zo leren kindjes de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Voor en na schooltijd gezellig spelen met vriendjes
Je kind kan vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO). De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes.
De activiteiten zijn erg afwisselend; zo gaan we aan de slag met sportieve activiteiten en is er genoeg ruimte om te knutselen of spelletjes te doen!

Meer informatie of inschrijven?
Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Veronique Leijs-Brooijmans via v.brooijmans@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder. Je kind direct inschrijven doe je hier. Dat is handig én snel!