Groep 1-2 A

De leerkrachten van deze groep zijn:

 
juf Carola (ma-di) en juf Angelique (wo-do-vr)

Hallo, wij zijn groep 1-2A. Wij zijn een groep enthousiaste en hard werkende kleuters. Vorig jaar waren wij de instroom-groep. Dat betekent dat we pas dit jaar voor het eerst groep 2-kleuters in onze groep hebben. We starten het schooljaar met 17 kinderen: 8 kinderen in groep 2 en 9 kinderen in groep 1. Maar er komen vast al gauw weer nieuwe kinderen bij. We hebben 9 jongens in de groep en 8 meisjes. Mooie verdeling toch?

We hebben twee juffen: juf Carola is er op maandag en dinsdag en juf Angelique op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Carola is dit jaar nieuw op de Arenberg, maar juf Angelique kenden we  al.

We vinden heel veel dingen leuk om te doen: bouwen, verven, knutselen, spelen in de huishoek, muziek, voorlezen maar ook moeilijke werkjes als stempelen of mozaïeken. Maar het allerleukste vinden we toch misschien wel buitenspelen of gymmen.

Wij hebben heel veel zin in dit nieuwe schooljaar en onze juffen ook, dus dat komt goed uit. We gaan heel hard werken, veel leren en nog meer plezier maken met z’n allen.

Groeten van Nick, Thijs, Roos, Haley, Daan, Bodi, Ysa-Bo, Jaylin, Lars, Guus, Boudewijn, Amaani, Chalisa, Jurre, Boris, Natalia en Cheyenne uit groep 1-2A