Groep 6 A

De leerkrachten van deze groep zijn:

 

 juf Angela (ma-di-woe-vrij) en juf Fré (do)

Hallo, wij zijn groep 6A! Wij zijn een groep enthousiaste en hardwerkende leerlingen. We zitten met 28 in de klas; 11 jongens en 17 meisjes. Alle dagen, behalve donderdag is juf Angela in de klas. En op donderdag hebben we tot aan carnaval les gehad van juf Esther, maar vanaf nu komt juf Fré in de klas. Op maandag en vrijdag is ook juf Miron in de klas; zij loopt bij ons stage.
Elke week hebben we veel verschillende lessen, zoals rekenen, taal, spelling, aardrijkskunde verkeer en nog wat meer. Maar tussendoor doen we ook andere dingen, zoals teambouwers, klasbouwers, liedjes zingen, een kort spelletje of leest de juf voor. Want als je zo hard werkt, moet er ook tijd zijn voor iets leuks, toch?
We zijn net voor de carnavalsvakantie gestart met een muziekproject en sommige leerlingen zijn nog druk aan het oefenen om onze typediploma’s te halen. We blijven heel hard werken, veel leren en nog meer plezier maken met z’n allen!

Groetjes van
Imara, Jarne, Keano, Birgit, Storm, Julia, Renzo, Selin, Loïc, Ceylin, Jayden, Sidra, Ella, Finn, Noah, Elisa, Lindsay, Jake, Fenne, Whitney, Florien, Tyn, Irem, Britt, Amiina, Luuk, Annieke, Zoë, juf Miron, juf Fré en juf Angela