Groep 7

De leerkrachten van deze groep zijn:

  

 juf Kim (ma-di-woe) en juf Dian (woe-do-vr)

Hallo!

Even voorstellen: wij zijn groep 7! Een gezellige groep met 26 kinderen en 2 juffen: Isis, Sebas, Glen, Julie, Quinn, Isabella, Daan, Gijs, Esmay, Geert, Senna, Lennart, Thijs, Thomas, Milan, Martijn, Sanne, Seline, Tijn, Daniëlle, Sjoerd, Wouter, Eva, Tara, Hira, Nikki, juf Dian en juf Kim.

Dit jaar is best bijzonder, want we hebben een aantal speciale activiteiten, zoals het verkeersexamen, een uitje naar kamp Vught en binnenkort gaan we een bezoekje brengen aan het Markland College in Oudenbosch. Ook leren we natuurlijk veel meer van vakken als rekenen, taal, spelling, geschiedenis, natuur en aardrijkskunde. Dit schooljaar beginnen we met Engels en leren wij om blokletters te schrijven!
Op onze school werken we met coöperatief leren. We werken aan het behalen van doelen, door middel van verschillende coöperatieve werkvormen. We hebben ook een datamuur in onze klas om onze eigen doelen op te stellen en te behalen. Als we dat behalen, mogen we met de hele klas iets leuks doen! Belangrijk vinden we dat iedereen met plezier naar school komt en zich op school veilig genoeg voelt om tot verdere ontwikkeling te komen.

We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken!